Ben je op zoek naar een plek voor private dining met een klein gezelschap? Dan kan je tegenwoordig op steeds meer plekken terecht. Bij ons is het mogelijk om met een klein groepje een privé dinner te organiseren in een prachtige privé ruimte. Tijdens deze private dining experience kan er gekozen worden tussen verschillende menu’s. Deze bestaan uit een aantal gangen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen. Het verschilt natuurlijk per restaurant wat er op de kaart staat. Kijk daarom van te voren even op de website van ons restaurant zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Het verschil tussen privé dineren en regulier dineren 

Het grote verschil tussen privé en regulier dineren is dat je een stukje privacy erbij krijgt. In een normale restaurant omgeving ben je omgeven met vreemde mensen. Terwijl met private dining je echt alleen met jouw gezelschap in één ruimte zit. Daarnaast zal je een extra luxe beleving ervaren doordat de kamer mooi is ingericht en de bedienden zich helemaal op één groep kunnen richten. Als je bijvoorbeeld met je werk een etentje wilt organiseren dan is dit een perfect alternatief. Zo zou je ook een meeting kunnen combineren met een lunch of diner. Maar ook voor een speciaal uitje met jouw team. 

Privé diner reserveren

Als je enthousiast bent geworden over het idee van private dining is het mogelijk om het eens uit te proberen. Er zijn steeds meer restaurants die dit aanbieden. Dat betekent dat je steeds meer keuze zal hebben. Het wordt aangeraden om op tijd te reserveren bij ons restaurant. Dit komt door de grote vraag die er is naar private dining zalen. De meest eenvoudige manier om een reservering te maken is door even te bellen. Dit is de meest directe manier om in contact te komen en zo weet je meteen of je reservering gelukt is of dat er geen plek meer is.