Een snelvouwdeur is een deur dat gebruikt word om in ruimtes zoals een magazijn er voor te zorgen dat de ruimte afgesloten kan worden. Op deze manier kan je bijvoorbeeld de ruimte afschermen om de temperatuur op orde te houden. Ook kan het gebruikt worden als deur voor het laadruim van een garage waar de vrachtwagens parkeren. Het is multifunctioneel inzetbaar en daarom is het voor meerdere situaties een goede oplossing. De snelvouwdeur kan snel geopend worden en word meestal aangedreven door een gemotoriseerde wals.

Snelvouwdeur kopen

Bij ons kan je een snelvouwdeur laten maken naar de specifieke behoeften van jou bedrijf. De deuren komen in allerlei verschillende soorten en maten voor verschillende doeleinden. Wij streven er naar om de beste kwaliteit mogelijk te leveren. Zo zijn onze snelvouwdeuren inbraak werend, windbelastend tot maar liefst 142 km/h, energiezuinig en hebben ze goede geluidswering. Verder is de deur technologisch ontwikkeld met de laatste technologische vooruitgangen.

Een aantal voordelen van onze snelvouwdeur zijn dat de deur een lange levensduur heeft door de hoge kwaliteit. Ook de snelheid van de deur, opening snelheden van 4 m/s, heeft een positief effect op het rendement van het bedrijf. Wachttijden worden op deze manier zo kort als mogelijk gehouden. Daarnaast is het een heel veilig systeem. Zo zorgen de laserscanner en het deurlijn lichtscherm er voor dat niemand tussen de deur komt en dat er geen andere ongelukken kunnen gebeuren.

Wanneer je een snelvouwdeur wilt installeren in jouw magazijn dan helpen onze medewerkers met de montage zodat je zelf niet moeilijk hoeft te doen.

Meer info over de snelvouwdeur

Als je vragen hebt over de snelvouwdeur dan kan je ons contacteren. Dit kan telefonisch door even te bellen of stuur een berichtje via de mail. Ook is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website.