Een snelroldeur is niet alleen heel praktisch het is ook nog eens efficiënt. Doordat de deur automatisch snel open en dicht gaat hoef je niet eerst op een knopje te drukken of de deur handmatig te openen. Vooral in magazijnen, loodsen en dergelijke gebouwen is dit een uitkomst. Er rijden de hele dag heftrucs op en aan, dus is het handig als ze zo weinig mogelijk stil hoeven te staan. Tijd kost geld.

Daarnaast kan het ook goed helpen om de temperatuur te stabiliseren. In een vriescel is het bijvoorbeeld van groot belang dat de temperatuur onder een bepaald minimum zit. Het is goed om te weten dat de snelroldeur niet dicht gaat als er een object of persoon onder staat. Er zit een sensor ingebouwd die ziet of er iemand onder de deur door gaat.

Dé snelroldeur specialist

Bij ons kan je een snelroldeur aanschaffen die op maat aangeleverd en geïnstalleerd wordt. Wij streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit door middel van eigen ontwikkeling en de nieuwste technologieën. Onze snelroldeuren zijn energiezuinig, inbraak werend, windbelastend tot 142 km/h, geluidswerend en super snel.

De deuren zijn leverbaar in verschillende maten en vormen en kunnen gebruikt worden voor verschillende industriële omgevingen. Verder kan je kiezen voor extra elementen die kunnen worden toegepast om de deur beter te laten werken voor jou specifieke situatie. Denk hierbij aan soft touch, extra isolatie, etc.

Contact opnemen over de snelroldeur

Als je vragen hebt of meer informatie wilt hebben over de snelroldeur dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Als je benieuwd bent naar de werking van de snelroldeur dan kan je onze deuren in de praktijk ervaren. Boek nu een demo en wij komen naar jou toe om de deuren te demonstreren. Of maak een afspraak en kom langs in onze showroom.