Een luxe motorjacht te huur voor een goede prijs/kwaliteit verhouding kan soms lastig te vinden zijn. Dit is jammer want een luxe vaarvakantie is enorm gaaf en zal je niet snel vergeten. Dan hoeft het nog geen eens een enorme jacht te zijn waar je met 30 mensen op kan. Ook een bescheiden luxe jacht te huur, waar je met 4 tot 6 mensen op kan, zijn zeker de moeite waard. In Nederland heb je een aantal hele mooie plekken waar je geweldig goed kan varen.

Het beste voorbeeld is de provincie Friesland. Hier kan je genieten van de prachtige natuur en de oude steden en dorpjes die je onderweg tegenkomt. Omdat Friesland voor een groot deel uit water bestaat heb je enorm veel mogelijkheden. Er zijn een hele hoop mooie routes die je kan bevaren, dus dat geeft je genoeg keuze om uit te kiezen.

Luxe motorjacht te huur in Friesland

Wij hebben een groot aanbod aan motorjachten beschikbaar in onze jachthaven in Sneek, in de provincie Friesland. Als je op zoek bent naar een luxe motorjacht te huur dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de motorjacht industrie in binnen- en buitenland. Ervaar onze gastvrijheid, kwaliteit en service op een luxe jacht op een toplocatie. De jachten hebben een keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamers en zijn dus gelijk aan een huis op water.

Meer informatie over luxe motorjacht te huur

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de luxe motorjacht te huur dan kan je ons contacteren. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen. Verder kan je er voor kiezen om een afspraak te maken om de jacht te bezichtigen voordat je een reservering maakt.