Als we het over de bekendere merken hebben als het gaat over horloges, dan staat Tag Heuer connected wel op een hoge plaats. Misschien is dit zelfs wel het bekendste merk. Dit komt onder andere door de rijke historie en verschillende samenwerkingen die Tag Heuer connected heeft. Het merk is opgericht door Edouard Heuer, door de latere samenwerking met Techniques d’Avant Garde zorgde dit ervoor dat het merk Tag Heuer ging heten. Het merk Tag Heuer heeft zijn meeste naamsbekendheid gecreëerd door de Formule 1. Ze zijn official sponsor van deze sport en zijn dan ook veelvuldig te zien tijdens de wedstrijden.

Modellen

Tag Heuer beschikt over verschillende modellen horloges. Zo hebben zij bijvoorbeeld Tag Heuer connected. Een luxe horloge die een zeer stijlvolle uitstraling heeft. Tag Heuer connected kan zich onder smartwatches scharen. De strakke uitstraling zorgt voor een sportief imago met super slimme mogelijkheden. Tag Heuer connected is een merk dat niet in de hoogste prijsklasse zit, voor rond de 1500 euro kunt u al beschikken over dit prachtige horloge.

Aanschaf

Een Tag Heuer connected kunt u niet overal aanschaffen. Hiervoor moet u naar een echte specialist. Wel kunt u de horloge online bestellen. Maar om echt te kijken wat deze horloge allemaal kan is het beter om naar de winkel te gaan. Juwelier van Willigen is official dealer van Tag Heuer en beschikt over verschillende modellen wat resulteert in een groot assortiment. Door de kennis en ervaring kunnen de mensen van Juwelier van Willigen u met alles goed op de hoogte brengen. Wilt u dus alle informatie weten over Tag Heuer connected. Twijfel dan niet om even langs te gaan bij Juwelier van Willigen.

Contact

Ben u nu nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van dit horloge? Neem dan snel een kijkje op de website of kom langs in de winkel. Juwelier van Willigen staat altijd voor u klaar.