U was net zo lekker aan het werk tot uw bemanning een defect in uw motor of aan uw binnenvaart- of zeeschip heeft ontdekt. Het is belangrijk om een defect meteen op te laten lossen in plaats van door te varen en het defect misschien verergeren. Maar wat doet u in zo’n geval? U kunt direct contact met ons opnemen, ongeacht de dag of het tijdstip. Scheepsreparatie Rotterdam staat zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag voor u klaar. U kunt bij kleine defecten naar onze afmeerkade varen, is het defect groter sturen wij zo snel mogelijk een van onze mannen uw kant op. Wij helpen u liever door onderdelen te vervangen dan dat de hele motor vervangen moet worden.

Scheepsreparatie Rotterdam – onze werkzaamheden

U kunt terecht bij scheepsreparatie Rotterdam voor het inbouwen van scheepsmotoren, de revisie van scheepsmotoren, onderhoud aan scheepsmotoren en de reparatie van scheepsmotoren. Iedere klant en elk schip is anders. Daarom kijken wij per case wat de beste aanpak en werkwijze is. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere motormerken. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent. Daarnaast proberen wij altijd kostenbesparend te werken, door zo efficiënt mogelijk te werken scheelt dit ook manuren. De motor is het kloppende hart van uw schip en wij werken hier dan ook met passie en liefde aan.

Locatie & contact

Scheepsreparatie Rotterdam is centraal gelegen aan het water in Rotterdam, wij zijn uw ideale partner omdat we een eigen afmeerkade met ligplaatsen hebben. Zo hoeft u geen lig geld te betalen voor de haven. Wij zijn te bereiken voor zowel binnenvaart- als zeevaartschepen. Wij snappen hoe vervelend het is als u stil komt te liggen daarom proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Op onze website vindt u onze contactgegevens en specifieke locatie. Wij staan 24/7 voor u klaar. Voor vragen kan u ons altijd bellen, een medewerker staat u graag te woord.