Wil je graag een auto kopen, maar vind je het toch te duur? Rijd je bijvoorbeeld niet vaak in je auto, omdat je met de fiets de stad veel sneller bereikt? Of wil je gewoon af en toe een auto ter beschikking hebben? Dan is auto delen de ideale oplossing. Wanneer je kiest voor auto delen, kies je voor een goede auto voor weinig geld!

Dus..
U hoeft zelf helemaal geen auto meer aan te schaffen, maar kunt het geld gewoon stoppen in de kilometers die jij van plan bent om te gaan rijden. Oftewel, je kunt gewoon een auto auto huren per uur! Een auto delen kent heel wat voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan dit artikel snel verder!

Delen met auto’s

In Amerika wordt er al volop gedeeld met auto’s. Uit deze studie komen enkele voordelen naar voren. Voordelen waar je met een auto delen bij bijvoorbeeld Stapp.in ook van kan profiteren. Met het delen van auto’s zorg je ervoor dat er minder auto’s zullen zijn. In Nederland staan al veel auto’s stil, omdat de auto eigenlijk niet altijd nodig is. Als je bijvoorbeeld naar je werk gaat, dan staat de auto gewoon een lange tijd stil.

Het komt er op neer..
dat een auto eigenlijk meer stil staat dan dat hij wordt gebruikt. Hiervoor betaal je wel vaste lasten, zoals je verzekering en wegenbelasting. Zonde toch? Met auto delen breng je hier verandering in. Een auto wordt zo wel gemiddeld drie tot zes uur op een dag gebruikt.

Geen vervelende onderhoudskosten

Met een auto delen heb je helemaal niet meer te maken met onderhoudskosten. Is de auto kapot? Dan is dit niet aan jou om dit op te lossen, want de eigenaar van de auto lost het probleem voor je op. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een rekening van honderden euro’s.

Daarnaast gebruik je met auto delen de auto ook alleen wanneer je hem echt nodig hebt. Kleine afstand overbruggen? Pak dan gewoon de fiets! Scheelt je ook weer in de kosten en is ook nog eens beter voor je gezondheid!