In Friesland hebben we enorm mooie plekken. Sommige plekken zijn alleen vanaf het water te aanschouwen en te bereiken. Om deze reden hebben wij een assortiment aan jachten zodat je lekker kan uitwaaien op de Friese wateren en kan genieten van de mooiste gebieden die Friesland te bieden heeft. Buiten de vrij standaard modellen jachten, hebben we ook luxe motorjachten te huur voor de echte liefhebbers. Wat het verschil is tussen zo’n luxe motorjacht en de standaard uitvoering lees je hieronder in ons artikel verder.

Het aanbod en assortiment

Ons brede aanbod aan jachten maakt ons een expert op het gebied van boten en we kunnen je er ook alles over vertellen. We hebben diverse jachten tot onze beschikking die elk weer zijn eigen kenmerken en uitstraling heeft. Zo kunnen de jachten verschillen van een luxe, elegante en grote jachten tot een kleine, meer gezellig en sportievere uitvoering. Het is vanzelfsprekend dat de prijs wordt bepaald aan de hand van welke jacht je kiest en hoe lang je de jacht wil huren. Wie wil gaan varen met een van onze luxe jachten dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Om een luxe motorjacht te huren moet je in het bezit zijn van een vaarbewijs en een aanbetaling hebben gedaan bij de reservering.

Een droom die uitkomt

Vele zullen waarschijnlijk bij het zien van de prijzen schrikken. Dat is ook niet zo gek. Het gaat immers over flinke bedragen maar we kunnen je met zekerheid vertellen dat elke cent het waard is. Door een luxe motorjacht te huren zal je het idee ervaren alsof je de koning van de zee bent en alle anderen bootbestuurders zullen even omkijken na het passeren van jouw jacht. Wacht niet langer en reserveer snel op onze website en hopelijk zien we je snel in het mooie Friesland.