Losse spullen meenemen, dat werkt voor niemand fijn. Spullen hebben een vaste plaats nodig, zodat je het snel weer terug kunt vinden. Helemaal wanneer je dagelijks op de weg zit, is het af te raden om materialen en benodigdheden los te vervoeren. Daarom zijn er opbergkisten ontwikkeld voor allerlei auto’s, waarin deze losse spullen eenvoudig opgeborgen kunnen worden. De opbergdozen zijn als RVS kisten op maat leverbaar.

 

Opbergboxen

De aluminium opbergboxen zijn er voor vrachtwagens, bakwagen, aanhangwagens, trailers, bedrijfsauto’s en vele andere wagens. Voor elke auto zijn er RVS kisten op maat leverbaar. Er zijn drie verschillende soorten kisten, namelijk opbouwkisten, onderbouwkisten, disselbakken en materiaalkisten. De onderbouwkisten worden tussen de assen van de wagen gemonteerd. Dit kan op verschillende plaatsen, zoals na de eerste as of achteraan voor het laatste wiel. Aan beide kanten van de auto zijn deze bakken te bevestigen. De disselbakken worden op de triangel van de aanhangwagen gelast. In een disselbak kan je allerlei spullen kwijt, wat ideaal is als de aanhangwagen vaak van auto wisselt.

 

RVS kisten op maat

Het materiaal van opbergboxen verschilt. De kisten zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal, kunststof, aluminium traanplaten, staal met coating of RVS kisten op maat. Het voordeel van RVS is dat het goed bestand is tegen alle weersinvloeden. Ook wanneer je op zoek bent voor een materiaalkist met lades zijn er RVS kisten op maat leverbaar.

 

Gepro Box

Voor diverse aluminium opbergkisten moet je bij Gepro Box zijn. Zij hebben een groot assortiment aan opbergkisten en specifieke RVS kisten op maat. Wat voor opbergbox je ook zoekt, bij Gepro Box zullen ze er voor zorgen dat jij de kisten krijgt die je nodig hebt. Met hun jonge en dynamische bedrijf kunnen zij op al jouw wensen inspelen. Alle RVS kisten op maat worden gemaakt met de meest hoogwaardige machines en de nodige kennis om de juiste kisten te maken. Kijk snel op de website voor de mogelijkheden.