Heerlijk er tussenuit met zijn allen! Met collega´s een dagje erop uit, met de vriendengroep op vakantie of met familie een weekendje weg. Het kan allemaal en het wordt nog gezelliger als jullie een luxe touringcar huren! Zorgeloos op stap, geen zorgen om wie rijden moet en bovendien veel plezier met elkaar hebben. Dat is waar het om gaat en wat voor u gefaciliteerd wordt. Uiteraard met in achtneming van de tegenwoordig geldende regelgevingen.

De luxe touringcar

Als u heerlijk met zijn allen op stap gaat is het belangrijk dat de rit comfortabel is. Dat alles al geregeld is en u alleen nog maar in en uit hoeft te stappen. Met een wagenpark bestaand uit enkel jonge touringcars, bent u gegarandeerd van een fantastische rit! Hierdoor is de rit niet alleen comfortabel maar ook verantwoord voor het milieu. Met kwaliteit hoog in het vaandel is dan ook veel op een verantwoorde manier gefaciliteerd. Daarbij beschikt een luxe touringcar over de laatste functionaliteiten om uw rit extra comfortabel te maken. Bent u dus inmiddels moe geworden als u instapt voor de terugreis? Dan is ook een oogje dicht doen geen enkel probleem in deze bussen!

Wagenpark

Het wagenpark bestaat uit diverse opties van de luxe touringcar. Denk hierbij aan kleine tot grote touringcars. Hierdoor kunnen groepen van maximaal 20 tot maximaal 90 personen vervoerd worden. Zo zijn er ook dubbeldekkers beschikbaar voor extra grote groepen, zodat u met zijn allen alsnog in één bus past! Ook is er veel laadruimte om de grote weekendtassen van iedereen mee te nemen.

Bij het huren van een luxe touringcar vanuit het wagenpark bent u ook altijd voorzien van een eigen chauffeur. Hij of zij brengt u dan ook veilig van A naar B en beschikt over de nodige certificaten. Samen met u wordt alles afgestemd, zo bent u altijd op tijd op plek van bestemming. Informeer daarom naar de mogelijkheden!