Ben jij dagelijks onderweg met je bedrijfsauto en neem je daarvoor veel materiaal mee? Dan zal je vast wel eens merken dat de opbergruimte van een bedrijfsauto schaars is. Speciaal voor vrachtwagens, bedrijfswagens, bestelwagens, trailers en aanhangwagens zijn er daarom aluminium kisten ontwikkeld. In deze kisten kan je al je extra materiaal of gereedschap kwijt. Vooral wanneer je buiten je auto deze spullen binnen handbereik wilt hebben, zijn aluminium kisten op of onder de auto de ideale uitkomst.

 

Opbergkisten

De aluminium opbergkisten zijn perfect geschikt voor al het gereedschap. Een setje handschoenen en een hamer om de twistlocks los of vast te draaien, een bezem om een hoop zand weg te vegen of spanbanden om de lading op een karretje te bevestigen. Al die spullen komen goed van pas in je dagelijkse werkzaamheden. Dan is het wel belangrijk dat het binnen handbereik ligt en je deze spullen bij je hebt zodra je het nodig hebt. Hiervoor zijn verschillende soorten en maten aluminium kisten ontwikkeld.

 

Materiaal

Aluminium kisten zijn er in standaard formaten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Al deze opbergboxen worden gemaakt van aluminium traanplaat. Het voordeel van dit materiaal is dat het eenvoudig te bewerken is, lang meegaat en licht is van gewicht. Bovendien is het materiaal ijzersterk, waardoor het een groot gewicht kan dragen.

 

Gepro Box

Voor allerlei aluminium kisten op maat of in standaard maten kan je terecht bij Gepro Box. Zij leveren opbouwkisten, onderbouwkisten en disselbakken voor vrachtwagens, bedrijfswagens, bestelwagens, trailers, aanhangwagens en ander soort wagens. In de webshop kan je eenvoudig jouw aluminium opbergkist bestellen door te filteren op gewicht, lengte, diepte, hoogte, dikte en met of zonder zijdeuren. Mochten jouw wensen niet direct leverbaar zijn, dan zorgt Gepro Box ervoor dat het wel kan. Gepro Box heeft een ruim assortiment op voorraad, waardoor ze garant staan voor snelle levering. Jouw materialen altijd bij de hand met aluminium kisten van Gepro Box. Kijk snel op de website voor het grote aanbod.