Partyschip

Heeft u een feestje te vieren en bent u nog op zoek naar een mooie feestlocatie? Stop dan met zoeken: bij Partycharter Partybootverhuur hebben meer dan 100 verschillende partyschepen beschikbaar. Op een partyschip kunt u eigenlijk ieder soort feest vieren, de mogelijkheden zijn bij ons aan boord onbegrensd.

 

De mogelijkheden

Ieder partyschip heeft een unieke locatie, alsmede unieke eigenschappen. We hebben partyschepen beschikbaar door heel Nederland, zodat u altijd een geschikt partyschip bij u in de buurt kunt vinden. Van Zeeland en Friesland en van Rotterdam tot Amsterdam: wij zijn overal in het land te vinden!

 

Al onze partyschepen hebben verschillende vaarroutes waar u als klant tussen kunt kiezen. Deze vaarroutes zijn strategisch uitgestippeld en bieden een optimale beleving tijdens het feest.

 

Onze schepen zijn uitstekend geschikt voor allerlei soorten feesten, of deze nu groot of klein zijn. Van verjaardagen tot bruiloften: alles is mogelijk. Veel van onze schepen zijn officiële trouwlocaties waardoor u uw perfecte dag bij ons aan boord kunt vieren. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord om uw huwelijk te voltrekken, en dit alles vindt plaats met een fantastisch uitzicht op de achtergrond. We hebben alle ingrediënten aan boord om u een onvergetelijke dag te bezorgen op ons partyschip.

 

Onze schepen

We hebben ontzettend veel partyschepen beschikbaar die allemaal hun eigen locatie en eigenschappen hebben. Dankzij dit grote en gevarieerde aanbod kunnen we u garanderen dat u bij ons een schip zult kunnen vinden dat aan al uw wensen en behoeften voldoet.

 

U kunt op onze website al onze partyschepen bekijken, inclusief hun eigenschappen en tarieven. Als u er niet uitkomt kunt u te allen tijde contact met ons opnemen zodat we u verder kunnen helpen.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij bezorgen u graag een feest dat u nooit meer zult vergeten!