Redenen om te trouwen in Kampen

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Dit gaat één van de mooiste dagen uit je leven worden. Samen met al jouw dierbaren om je heen geef jij het jawoord. Alleen waar gaan jullie het jawoord aan elkaar geven? Voor velen is dit een lange zoektocht naar de perfectie locatie. In dit blog lees je waarom je Kampen in je overweging moet meenemen.

Unieke trouwlocaties

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad. Gelegen aan de benedenloop van de IJssel. In deze oude stad vind je veel unieke trouwlocaties. Trouw bijvoorbeeld in het voormalige stadhuis van Kampen. Deze dateert uit het einde van de 14e eeuw. In de Goudenzaal kun je elkaar het jawoord geven. Je kunt ook kiezen voor het nieuwe stadhuis of de Broederpoort. Stuk voor stuk prachtlocaties. Ook De Leukste Hanzestad is een prachtige locatie aan het water.

Prachtig gelegen aan de oevers van de IJssel

Je wilt natuurlijk dat jouw trouwdag onvergetelijk wordt. Daar hoort een unieke locatie bij. Iedereen zal de plek van de bruiloft en het gigantische feest niet snel vergeten. Kampen is dé perfecte plek om te trouwen. De stad is prachtig gelegen aan de oevers van de IJssel. Boten varen zachtjes door het water, terwijl jullie genieten van de mooie momenten samen. Romantischer kan het haast niet.

Verschillende arrangementen bij de Leuke Hanzestad

Trouwlocatie Kampen gezocht voor een spetterend (culinair) feest? Bij de Leuke Hanzestad kun je zalen huren in een monumentaal pand aan de oevers van de IJssel. Hier kun je genieten van verschillende buffetten met duurzame streekproducten. Na het eten zin in een mooie afsluiter van de dag? Gooi dan nog eventjes de voetjes van de vloer.

Bereikbaarheid

Ook aan de bereikbaarheid moet worden gedacht. Kunnen al jouw gasten gemakkelijk komen bij jouw trouwlocatie? Kampen is gelegen aan de N50. Hierdoor is de stad ideaal te bereiken. Waar kies ook jij niet voor Kampen?