Van een goede en lekkere koffie wordt iedereen blij. Als echte koffie addict, kan ik geen dag zonder koffie. En hoe zit dat met jou? De lekkerste koffies haal ik bij een speciaal koffiebarretje om de hoek. Maar natuurlijk kan je ook zelf de lekkerste koffies maken. Zo heel ingewikkeld hoeft dit niet te zijn, enkele een paar minuutjes van jouw tijd en de juiste ingrediënten maken dat je zelf de lekkerste koffies kunt maken. En organiseer je binnenkort een evenement of een groot feest waar je ook graag goede koffie geserveerd wilt hebben? Dan kan je gewoon een koffiebar huren, waar een officiële opgeleide Barista de beste koffies maakt.

 

Koffiespecialiteiten

De vier koffiespecialiteiten die mij in de zevende hemel doen brengen, zijn de caffe doppio, Cappuccino, caffè macchiato en latte macchiato. De ingrediënten en bereidingswijze van deze heerlijke koffietoppers, lees je hier:

 

Caffe doppio

Eigenlijk is deze koffie super eenvoudig te maken. Je maakt simpelweg twee espresso’s in één kopje. Je schenkt het in een mooi glas en slurpen maar!

 

Cappuccino

Een cappuccino, wie kent dat nu niet! Je maakt een espresso met wat warme, opgeklopte melk. De melk breng je als een schuimlaag aan. Hier overheen klop je nog wat cacao poeder of speculaas kruimels. De beste cappuccino die jij je kan wensen!

 

Cafè macchiato

Dit is een espresso met een toevoeging van warme en opgeklopte melk

 

Latte macchiato

Dit is eigenlijk de Italiaanse benaming voor de oer-Hollandse koffie verkeerd. Een glas warme melk met een kopje espresso en klaar!

Barista Company koffiebar huren

Heb jij geen zin om jouw eigen koffie te maken? Of heb je binnenkort een evenement waar je de lekkerste en beste koffie wilt laten maken voor al jouw gasten? Dan kan je het beste de Barista Company laten komen. Bij hen kan je een uitgebreide en fancy koffiebar huren. Dus: koffiebar huren? Ga naar de Barista Company!