Wij zijn een touringcarbedrijf uit Maasluis dat diverse bussen aanbiedt voor verschillende gelegenheden. Je kan hierbij denken aan schoolreisjes, dagtochten, groepsdagtochten en meerdaagse dagtochten. Wat voor reis je ook maakt met ons kom je veilig op je plaats van bestemming aan. Hoe we dit doen en wat we allemaal aanbieden kan je in ons artikel hieronder lezen. Voor meer uitgebreide informatie dan kan je direct naar onze website. Dit kan je doen door op de linkjes te klikken die in de tekst zitten. Weet jij al welke touringcar je wilt huren? Wacht dan niet langer en reserveer vandaag nog.

Sinds 2007

Ons touringcarbedrijf bestaat al sinds 2007 en vanaf dat moment hebben we al onze klanten geweldige tripjes bezorgd. Maar hoe zorgen wij ervoor dat je een fijne reis hebt. Nou daar hebben wij een speciale formule voor namelijk: een gezellige en bekwame chauffeur + comfortabele stoelen + muziek = een onbezorgde en gezellige reis. Wij vinden het belangrijk dat ook de reis naar bestemming een feestje is en daar maken wij ons dan ook hard voor. We zien je graag verschijnen bij ons wagenpark of we staan je ook graag telefonisch te woord.

Diverse touringcars

Elke reis heeft zijn eigen gezelschap. Soms is dit in hele grote groepen en soms zijn dit wat kleinere groepen. Wij als touringcarbedrijf bieden bussen aan die geschikt zijn voor jouw situatie. Ben je van plan om met een groep van 40 personen een reis te maken of met 10 personen, dan kan je bij ons je touringcar bestellen. Belangrijk is om te weten dat er bepaalde regels gelden in de bus. De chauffeur zal voor vertrek deze altijd met de reizigers bespreken. Heb je er al helemaal zin in? Dat begrijpen we! Boek hier je touringcar en wees gegarandeerd van vervoer naar je bestemming.