Ben je op zoek naar een leuk biercafe in regio Delft? Belgisch Biercafé Belvédère is een leuk alternatief! Het cafe is gelegen aan de beestenmarkt in hartje Delft! Het heeft ook een groot en sfeervol terras tot haar beschikking waar van een lekker biertje genoten kan worden. Er staan maar liefst 43 verschillende bieren op de tap of de fles! Voorbeelden hiervan zijn Leffe, Duvel, La Chouffe of Jupiler. Er zijn ook nog specialere bieren als Delirium Tremens, Gouden Carolus Tripel, Dikke Mathilde en Cuvee de Chateau.

Verschillende bieren in het biercafe
Hierbij worden twee speciale bieren uitgelicht. Allereerst de Dikke Mathilde. Dit biertje heeft een alcoholpercentage van 6% dus dat valt best mee. Het is een typisch Belgisch biertje uit de plaats Oostende. Op het etiket staat de Zee van een beeldhouwer afgebeeld. Het beeld wat er op het etiket staat heeft als bijnaam de Dikke Mathilde, vandaar dat het biertje dezelfde naam gekregen heeft. Het tweede biertje dat wij zullen toelichten is Delirium Tremens. Dit biertje kan je herkennen aan de roze olifant op het etiket. Het grappige is dat ze hiermee verwijzen naar het gevoel dat je hebt wanneer je teveel alcohol op hebt. Dit biertje heeft een alcoholpercentage van 9% en de smaak is kruidig en warm.

Hapje eten bij het biertje
Naast het genieten van de verschillende bieren kan er bij ons ook een hapje gegeten worden. Wij hebben een uitgebreide menukaart voor zowel de lunch als het diner. Wij kunnen ook grote groepen mensen ontvangen dus voor een personeelsuitje zijn wij ook een geschikte locatie. Er zijn bij het diner ook menukaarten beschikbaar voor grote groepen. Kijk voor meer informatie over de menukaart voor zowel de lunch als het diner op de website! Er kan ook contact opgenomen worden bij een vraag. Wie weet tot snel bij ons in het biercafe!