Merk jij ook wel eens dat je conditie niet zo goed is? Dat je vroeger meer uithoudingsvermogen had, maar dit nu slechter is? Ga aan de slag en verbeter je conditie. Het zal veel ongemakken in het dagelijks leven verminderen als je lichaam meer inspanning kan leveren. Die boodschappen tas dragen of met je kindje op de arm rondlopen, het zijn allemaal dingen die je langer vol kunt houden met een goede conditie. Je conditie verbeteren heeft grote waarde en is een grote winst voor je dagelijks bezigheden, dus pak je sportkleding bij elkaar en ga aan de slag.

 

Eetpatroon

Een mooie bijvangst is om naast het conditie verbeteren, ook wat kilootjes kwijt te raken. Tijdens het sporten zal je al meer calorieën verbranden en fitter worden, maar afvallen lukt pas echt als jij je voedingspatroon blijvend aanpast. Een weekje op water en rijstwafels leven kan iedereen, maar is voor de lange termijn niet realistisch en zal dus geen effect hebben. Bovendien zal je, wanneer je gaat sporten, ook goede sportvoeding binnen moeten krijgen. Wie zij conditie wil verbeteren, zal naast sporten ook blijvend op voeding moeten letten.

 

Sporten doe je samen

Voor conditie verbeteren zal alleen de aanhouder winnen. Ieder begin is moeilijk, maar zodra je een vast patroon hebt gevonden om fijn te gaan sporten is het goed vol te houden. Vermijd daarom het thuis sporten. Sommige mensen zweren erbij, maar voor velen zal het uitdraaien op een teleurstelling. Je zal namelijk niet de eerste zijn die het moeilijk vind om de motivatie te vinden om te blijven sporten. Ga daarom naar een fijne sportschool en vraag om begeleiding.

Women Sports Only

Bij Women Sports Only in Schoonhoven sporten tientallen vrouwen die net als jij ook een betere conditie willen. Samen en met goede tips en adviezen, kan jij dit bereiken. Bij WSO kan je helemaal jezelf zijn en kan je elkaar aanmoedigen om door te gaan met sporten. Hoe fijn is het om elkaar te motiveren? Ga snel naar de website of neem contact op. Conditie verbeteren doe je samen.