Ben jij een feestje aan het organiseren? Het scheelt achteraf een hoop werk wanneer je gebruikt maakt van een simpele oplossing: de plastic beker. Geen afwas, geen kapot servies en een kleur die jij leuk vindt.

Plastic bekers zijn ideaal wanneer je een feestje organiseert en niet genoeg bekers bezit. Het is onnodig om je hele inboedel uit te gaan breiden. Ook afwassen is niet meer nodig, na gebruik kan je de bekers zo in de plastic afvalbak gooien. Wil je ze toch nog een tweede keer gebruiken? Dan hoef je ze alleen maar met wat water en sop af te wassen.

In het assortiment van Daily Style vind je een ruim aanbod aan plastic bekers. Ook voor een specifieke plastic beker ben je bij ons aan het juiste adres. Voor kinderfeestjes hebben wij bekers met opdruk in thema’s als Woezel en Pip, Disney prinsessen of Cars. Vier je een feestje voor volwassenen? Wij bieden ook plastic wijn en champagne flûtes aan. En belangrijk voor de mannen natuurlijk: plastic bierbekers.

Ga je liever voor mixdrankjes? Een kleurrijke plastic beker maakt je cocktails een stuk vrolijker. Met een rietje en een parasolletje maak je je drankjes helemaal compleet. Daarnaast bieden wij shotglazen aan in verschillende kleuren. Deze zijn perfect om je gasten te verwelkomen met een klein ‘’welkomstdrankje.’’ Gegarandeerd dat de sfeer er direct goed in zit.

Naast de plastic beker vind je ook al je andere feestbenodigdheden in het assortiment van Daily Style. Van kamerversieringen tot sieraden om jezelf mee te versieren, in onze webshop vind je het allemaal. Een bestelling in de webshop is binnen een paar stappen geregeld. In 2 á 3 werkdagen worden de producten bij jou thuis bezorgd. Wil je liever langskomen in een van onze winkels? Verspreid door Amsterdam en Almere hebben wij vier fysieke winkels. Onze medewerkers helpen je hier graag aan de juiste artikelen.