Hebt u altijd al interesse gehad in het zetten van koffie? En wilt u hier alles over weten? Volg dan bij ons een cursus van verschillende niveaus over koffiezetten. Dit is in Nederland de beste Barista opleiding. Het is ook erg belangrijk om op professioneel niveau er alles van te weten. Of het nu voor jezelf is of voor je eigen bedrijf of voor je werk. Sommige mensen vinden het gewoon interessant om te weten en hoeven het niet per se te gebruiken voor iets. Passie voor koffiezetten kan worden opgebouwd en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Hoge kwaliteit koffie is erg fijn om te serveren en iedereen houdt ook wel van een lekkere kop koffie.

Certificaten voor jouw barista opleiding

Een goede kop koffie zetten is niet zomaar even gebeurd. Er moet goed over nagedacht worden hoe je dit doet. Eigenlijk alles over een kop koffie zetten leer je bij ons tijdens een cursus. Kom daarom bij ons een barista opleiding volgen en leer alles over koffie. Er zijn verschillende certificaten te halen bij ons. Om te beginnen met de basiscursus. Het is namelijk volgens ons van belang om de basis goed onder controle te krijgen. Vanuit hier kunt u later kiezen voor bijvoorbeeld latte art of andere koffiekunst onder controle krijgen. Wij gaan ook voor persoonlijke aandacht als het gaat om de cursus zelf. Het is aan te raden om met verschillende collega’s deze cursus te volgen wanneer u voor een bar werkt bijvoorbeeld. Op die manier kan de kennis binnen de organisatie verder verdeelt worden.

Via de site

Wanneer u nog vragen heeft over reen barista opleiding van ons, kunt u altijd terecht bij ons via de website. Hier kunt u nu eenmaal alles over ons vinden en ook over ons werkwijze staat daar alles opgeschreven.