LEGO Minecraft kopen

Iedereen kent het populaire spel Minecraft wel. Deze online game onderscheidt zich van zo’n beetje alle andere games door de vrijheid die het spel de speler biedt, de mogelijkheden die ongekend groot zijn en de bewust lage graphics die gebruikt worden. Deze drie elementen bleken een succesformule te zijn die zijn weerga niet kent: in een paar jaar tijd is Minecraft een van de populairste games ooit geworden.

Minecraft stelt voor haar spelers geen specifiek doel op; gamers kunnen zelf bepalen wat ze doen en met wie ze dit doen. Je kunt letterlijk alles bouwen in een wereld die oneindig groot is. Deze mate van vrijheid heeft voor veel mensen een virtuele uitvlucht betekend waarin ze zich terug kunnen trekken en tot rust kunnen komen.

Samenwerking met LEGO

Kort nadat Minecraft zo populair was geworden kwamen de eerste verzoeken om een samenwerking met LEGO te beginnen al snel binnen. Het aantal verzoeken bleef stijgen en op een gegeven moment konden beide ontwikkelaars er niet meer omheen: de LEGO Minecraft-serie werd gelanceerd.

De Minecraft-versie van LEGO werd, zoals al werd verwacht, immens populair onder zowel LEGO-liefhebbers als Minecraft-spelers. Het bleek de ideale manier om de virtuele bouwwerken na te maken in het echte leven. Sinds de lancering van de LEGO Minecraft-serie is deze zonder onderbrekingen continu uitgebreid omdat deze zo populair is.

Waarom LEGO Minecraft kopen?

De LEGO Minecraft-serie is erg populair en daar verbazen we ons bij ASK-Bricks24 niet over. De mogelijkheden zijn, net als in de game, groot en iedere liefhebber kan maken wat hij zelf wil. Samen met hoofdpersoon Steve is het de perfecte manier om je online wereld na te bouwen, compleet met bijvoorbeeld lava, grotten en water.

ASK-Bricks24.nl

LEGO Minecraft kopen doe je bij ASK-Bricks24. Wij hebben het ruimste aanbod van deze specifieke serie, evenals vrijwel alle andere series en sets van LEGO en DUPLO. Onze prijzen zijn vriendelijk en daarnaast kun je in onze webshop ook zeldzame en exclusieve LEGO- en DUPLO-sets vinden. ASK-Bricks24 is de place to be voor iedere liefhebber van LEGO en/of DUPLO!