Heb jij net een nieuwe vrachtwagen? Dan zal jij er vast van opkijken, wat je allemaal wilt meenemen in je vrachtwagen. Het gaat dan natuurlijk niet om de lading die je meeneem, maar al je persoonlijke spullen, onderhoudsmaterialen, lading zekeringen, schoonmaakmateriaal en veiligheidsspullen. Je merkt dan al snel dat je dit lang niet allemaal in jouw cabine mee kunt nemen. Daarom heb jij aluminium kisten nodig, waarin je al deze spullen kan opbergen. Wat je precies mee kunt nemen in de aluminium kisten, lees je hier.

 

Vrachtwagen toebehoren

Een lampje kapot of een slang gebarsten, het zijn veelvoorkomende, maar niet onbelangrijke zaken. Het is dus altijd handig om een extra setje lampjes bij je te hebben of een stel nieuwe luchtslangen. Hetzelfde geldt voor markeringsattributen. Stel dat je met pech komt te staan, dan wil je graag in het donker gezien worden. Twee pionnen en een gevarendriehoek zijn dan van essentieel belang. Neem die dus mee.

 

Lading zekering

Als chauffeur ben jij te allen tijde verantwoordelijk voor de lading die je vervoert. Het is dus belangrijk om hoe zorg voor te dragen. Zo ook het vastzetten van de lading, zodat je het niet zal verliezen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld afdeknetten, zeilen en dekens gebruiken. Daarnaast kan je ook met behulp van hijsbanden, spanbanden en stuwzakken de lading op de juiste plaats behouden. Al deze materialen kan je eenvoudig en netjes geordend meenemen in de aluminium kisten onder jouw vrachtwagen.

 

Veiligheid

Zodra er een ongeluk op de weg gebeurd, kan jij er als eerste bij zijn. Heb jij dan alle juiste spullen bij je? Aller belangrijst is dat je een EHBO-koffer en een brandblusser bij je hebt. Deze moet binnen handbereik liggen. Verder zijn handschoenen, oorkleppen, handschoenen en laarzen ook sterk aan te raden. Deze spullen plaats je ook in de aluminium kisten, zodat het netjes en schoon blijft.

 

Slide 1

Aluminium kisten kopen

Ben jij overtuigd van het belang van de opbergkisten op, onder of in jouw vrachtwagen? Neem dan een kijkje in het assortiment van Geprobox.