RVS op maat

Als u op zoek bent naar RVS op maat bent u bij Kraan & Roos aan het juiste adres. Bij ons wordt roestvast staal bewerkt en geleverd, precies op de manier waarop u dit wilt. De mogelijkheden bij RVS op maat zijn groot. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig, en als u voor Kraan & Roos kiest kiest u voor vakwerk.

 

De voordelen van RVS materiaal

RVS (roestvast staal) is al jarenlang een erg populair materiaal in Nederland. Ook buiten Nederland is het erg populair; eigenlijk gebruikt heel Europa al decennia graag RVS materialen. De reden voor deze enorme populariteit is dat de materialen een houdbaarheid hebben waar je U tegen zegt: het gaat tientallen jaren mee. Een bijkomend voordeel is dat het daarnaast al die tijd mooi blijft.

 

Kraan & Roos

Het bewerken van roestvast materiaal is een zeer specialistische taak die zowel deskundigheid als nauwkeurigheid vereist. U bent daarom aan het juiste adres bij Kraan & Roos: onze medewerkers hebben zowel expertise als jarenlange ervaring op zak, en weten precies wat er verwacht wordt tijdens het bewerken van RVS op maat.

 

We hebben in het verleden al veel RVS projecten mogen voltooien, en voorbeelden van deze projecten zijn onder andere trappen, sierhekken, reclameborden, frames, onderdelen van machines en balkonhekken.

 

Bij ons staan er een aantal kernwaarden centraal; deze kernwaarden zijn kwaliteit, zorgvuldigheid, deskundigheid en service. Wij proberen altijd te denken vanuit het oogpunt van onze klanten, zodat we precies weten wat er van ons wordt verwacht. Naast RVS op maat leveren we nog veel meer diensten, zoals bijvoorbeeld RVS lassen en watersnijden.

 

U kunt bij ons te allen tijde terecht voor eventuele vragen of adviezen. We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek waarin we u verder kunnen helpen.

 

Heeft u interesse in roestvast staal op maat of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.