Zit u in een situatie waarbij u wilt scheiden van uw partner? Het is dan heel begrijpelijk dat u dit zo snel mogelijk geregeld wilt hebben. In dit geval kunt u het beste een advocaat inschakelen, want een advocaat weet hoe er snel gehandeld moet worden en doet dat ook op de juiste manier.

Bespaar tijd, maar ook geld met een advocaat inschakelen

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om samen een advocaat te kiezen die afspraken maakt over allerlei onderwerpen. In de praktijk komt het in zo’n situatie vaak voor dat jullie het niet eens worden met de afspraken die zo’n advocaat maakt. In dit geval is het verstandig om een eigen advocaat te nemen die vanaf het begin kijkt of bepaalde afspraken gemaakt kunnen worden. Op deze manier bespaart u niet alleen tijd, maar ook nog eens geld.

Uw belangen

Daarnaast is het ook goed om te weten dat een eigen advocaat uw belangen behartigt. De advocaat komt op voor uw belangen niet voor de belangen van uw ex-partner. Uw eigen advocaat zal dus ook goed naar uw mening luisteren en staat aan uw kant.

Een eigen dossier

Helaas komt het ook voor dat er na de scheiding weer heel wat discussies ontstaan over gemaakt afspraken. In zo’n situatie kunt u terugvallen op uw eigen advocaat waarmee u die afspraken heeft gemaakt. Deze advocaat kan uw dossier zo weer bekijken bij het oplossen van nieuwe problemen die zich voordoen. U hoeft in zo’n situatie dus niet meer het hele verhaal opnieuw te vertellen, want uw eigen advocaat heeft het allemaal netjes en professioneel bijgehouden in uw persoonlijke dossier.

Bent u nog op zoek naar een advocaat? Schakel dan een advocaat in van Warnink & Both Advocaten. Bij dit bedrijf kunt u onder andere terecht voor een Advocaat Zwolle. Voor meer informatie over de advocaten van Warnink & Both advocaten, verwijs ik u naar de website. Een advocaat inschakelen doet u bij Warnink & Both Advocaten!