Er zijn tal van manieren om je keuken op te leuken met allerlei fantastische en mooie, maar vooral dure ondernemingen. Zo kun je kiezen voor andere kastjes, kun je gaan voor een ander blad, of kies je voor een ouderwetsere en rustigere apparatuur. Dat zijn stuk voor stuk leuke en effectieve manieren om je keuken een beetje leuker te maken. Dit zijn echter ook een stukje duurdere opties en dat terwijl je op zoveel leuke manieren je keuken een beetje kunt op leuken. In deze blog noem ik twee dingen die je kunt doen waarmee jij in één productieve middag je keuken een hele andere vibe geeft. Dit zijn beide goedkope opties. Dus zonder verder gedoe hier twee manieren waarop jij je keuken een hele nieuwe sfeer mee kunt geven.

Plak plastic

Dit klinkt misschien een beetje goedkoop, maar plak plastic kan vrij succesvol zorgen voor een nieuwe look en sfeer in je keuken. We zouden geen Nederlanders zijn als we ons niet zouden afvragen of dat wel lang blijft zitten. Het antwoord hierop is vrij simpel. Wanneer je namelijk een kastdeurtje koopt bij de Ikea komt de kleur die erop zit ook door middel van plak plastic. Dit is dan ook de reden waarom deze deurtjes zo goedkoop geleverd kunnen worden.

koelkastmagneten

Een andere manier waarop je de keuken een stuk leuker kunt maken is door middel van koelkastmangeten. Het grote voordeel van koelkastmagneten is dat6 je ze ook nog eens af kunt wisselen. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld ieder seizoen een andere sfeer in je keuken kunt creëeren. Zo hebben diverse museumwinkels het thema lente. Dit is natuurlijk helemaal fantastisch wanneer je van bloemen houdt en je een lente sfeer in je keuken wilt genereren.

Veel plezier!

Ik wens je ontzettend veel plezier bij het aanpassen van je keuken in de sfeer waar jij van houdt. Vergeet niet om in de comments een berichtje achter te laten met het resultaat.