Palletstellingen zijn geschikt voor pallets met allerlei soorten goederen.

De palletstellingen zijn geschikt voor zware, lange en grote goederen. De opslag van de palletstellingen gebeurt in horizontale rijen met meerdere verdiepingen. Op deze manier besparen ze veel ruimte in magazijnen en andere logistieke ruimtes, als je het vergelijkt met het eenvoudig plaatsen van pallets. De goederen worden opgeslagen tot een hoogte van 10 meter, daardoor bespaart de onderneming ook opslag door gebruik van de palletstelling. In een palletmagazijn wordt ook vaak gebruik gemaakt van het Very Narrow Aisle (VNA)-systeem, dat systeem houdt in dat de gangpaden tussen de stellingen smaller zijn dan normaal. Een combinatie van deze drie systemen kan geld besparen in het geval van bijvoorbeeld een hoge grondprijs. Voor het kunnen opslaan van pallets in de stellingen, kan gebruik gemaakt worden logistieke middelen zoals een vorkheftruck, reachtruck of een hoogbouwtruck.

De palletstellingen kunnen in sommige gevallen ook omgebouwd worden, dan kunnen er losse producten worden opgeslagen.

Dit kan bijvoorbeeld goed van pas komen als er allemaal losse producten worden geleverd, in plaats van op pallets. En wanneer er bijvoorbeeld op een pallet nog wat losse producten bevinden, kan de pallet op een ander schap worden geplaatst, en zo creëer je kostbare ruimte voor andere nieuwe pallets.

Heb jij interesse in deze superhandige palletstellingen? Je kunt ze vinden bij Ferretto Group.

Ferretto Group bestaat al sinds 1956, en het is opgericht in Vicenza. Ze bieden het complete plaatje aan als het gaat over opslag en archivering. Ze zijn niet alleen sterk vertegenwoordigd op Europese en Italiaanse markt, maar krijgen tegenwoordig ook meer aandacht op de markt van het Midden-Oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. De klant wordt in alle fases ondersteund door Ferretto, van het ontwerp, tot de installatie en de service.

Wil jij geadviseerd worden door Ferretto Group? Neem dan gerust contact met ze op.