Ben jij op zoek naar een stoer cadeau voor een echte bouwer? Een jongen die houdt van kastelen, harnassen en katapults, maar ook van allerlei technische snufjes? Dan moet je LEGO Nexo Knights kopen! Dit is gegarandeerd de spijker op zijn kop. Met LEGO Nexo Knights kunnen de bouwers zelf hun eigen spannende avonturen bedenken. Moderne ridders verrichten in het futuristische Kingdom of Knighton hun heldendaden. Met behulp van een holografische tovenaar worden de heldhaftige ridders geholpen om hun kwaadaardige vijanden te verslaan. Door de app te updaten behouden de LEGO Nexo Knights hun krachten. Kan jij op die manier de vijanden verslaan? Elk kind kan dus zijn eigen coole ridderwereld bouwen met allerlei technische snufjes. LEGO Nexo Knights kopen is gegarandeerd een succes!

 

LEGO

Voor elke LEGO liefhebber is er wel iets passends. Elke keer slaagt LEGO er weer in om een vernieuwend product op de markt te brengen. Waar ze ooit begonnen met gekleurde blokken opstapelen, is LEGO nu ook de koploper op het gebied van innovatief speelgoed. De technische snufjes van deze tijd hebben hun plaats gekregen in LEGO Nexo Knights. Zo zal elk kind optimaal opgaan in het spelen. De eigenschap die LEGO behoudt is dat het kind zelf vorm kan geven aan de poppetjes. Alles moet opgebouwd worden, waardoor het spel er bij geen kind hetzelfde uit zal zien. Eigen fantasie blijft de belangrijkste uitdaging met LEGO. LEGO Nexo Knights kopen is leuk van jong tot oud en voor zowel jongens als voor meiden.

 

ASK-BRICKS24.nl

De webshop van AKS-BRICKS24.nl heeft een heel ruim assortiment van LEGO artikelen. Van Duplo tot LEGO Disney Princes en van LEGO Star Wars tot LEGO Nexo Knights. Kopen doe je dit in de webshop. Voor ieder wat wils bij AKS-BRICKS24.nl. Want geef toe: LEGO blijft toch voor iedereen leuk? Voor en geslaagd cadeau moet je LEGO Nexo Knights kopen!