Op dinsdag 5 september opent Tai Chi Chuan FuYuan bij Gaia in Apeldoorn.

Deze Apeldoornse Tai Chi school is een initiatief van Gaia centrum voor mindfullness en sifu Douwe Geluk.

Een ieder kan GRATIS deelnemen op de openingsdag op 5 september 2017. FuYuan betekent ” bron van geluk ” en de bedoeling is om door middel van Tai Chi Chuan, Chi Kung en applicaties de mensen een bron van geluk te bieden.

Tai Chi is een oude Chinese bewegingsleer die zeer populair geworden is over de hele wereld. Er zijn veel scholen van Tai Chi en de Yang stijl is een van de meest voorkomende stijlen.

Naast Yang, Wu, Ng Ying en Shaolin geeft Douwe Geluk ook les in Wudang Tai Chi Chuan. Wudang betekent ” 5 immortals ” en is zeer populair en gewild onder beoefenaars van Tai Chi.

Tai Chi Chuan is goed voor het bewegen, motoriek, lichamelijke fitheid en vitaliteit. De mooie bewegingen uit een vorm zijn ook allemaal toepasbaar in situaties van zelfverdediging. Dus dat maakt het Tai Chi extra bijzonder natuurlijk omdat de meeste scholen zich richten op alleen vorm zonder de applicaties uit te werken.

Oefeningen als Qi Qong ook wel bekend als Chi Kung en Meditatie aspecten komen ook in de lessen veelvuldig aan de orde.

De openingsdag op 5 september 2017 begint om 20:30 – 22:00 en iedereen mag daaraan deelnemen.

Douwe Geluk is een ervaren Tai Chi leraar en kent meerdere stijlen dit is echt uniek en Douwe wil nu zijn diepgaande kennis delen met het publiek.

Tai Chi Apeldoorn Gaia natuurlijk!

De lessen worden gegeven in een fijne sfeer door een goed opgeleide gecertificeerde docent dhr Douwe Geluk.

Iedereen kan het Tai Chi op eigen niveau beoefenen en daarmee vele persoonlijke successen behalen. Naast Tai Chi docent is Douwe Geluk ook gespecialiseerd in coaching en begeleiding.

Sifu Douwe Geluk is tevens 2 voudig Nederlands kampioen geworden met Tai Chi Chuan dus u krijgt les van een deskundige op het Tai Chi vlak.

Kom allemaal op 5 september 2017 op de open dag in Apeldoorn bij Gaia !

Mail: info@gaia-apeldoorn.nl

http://www.gaia-apeldoorn.nl