Hoe een evenement organiseren?

Het organiseren van een evenement vergt veel tijd en energie. Er komt heel wat bij kijken waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Denk maar aan het vinden van een perfecte eventlocatie, bijvoorbeeld.

De perfecte eventlocatie

Je moet een plek vinden die centraal gelegen is voor alle betrokken partijen en makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat er voldoende parking is voor al je gasten. Wist je dat je hiervoor perfect terechtkunt bij Kinepolis Business? Alle Kinepolis-bioscopen zijn centraal gelegen, vlot bereikbaar en voorzien van een grote parking. Tenslotte is Kinepolis Business meer dan alleen maar cinema.

Wat komt er kijken bij het organiseren van een evenement?

Andere zaken die je niet mag vergeten bij het organiseren van jouw event zijn onder andere de inrichting van de zaal, eventuele audiovisuele technieken, een goede cateringpartner, misschien een interessante gastspreker? Noem maar op, de lijst is eindeloos. Gelukkig hebben we bij Kinepolis Business hiervoor de oplossing gevonden. We stelden een handige checklist op waarin we alles wat jij voor jouw event in orde moet brengen, duidelijk in kaart brengen. Zo nemen we al een groot deel van je stress weg. Klinkt goed, nee?

Onze overzichtelijke checklist

In dit overzichtelijk stappenplan sommen we elke ‘te ondernemen actie’ chronologisch op in een duidelijke tijdlijn. Zo weet je bijvoorbeeld hoe lang op voorhand je je doelstellingen moet bepalen, het financiële plaatje moet afkloppen, sponsors moet zoeken of je uitnodigingen moet versturen. Dit en nog veel meer komt hier aan bod. Een geslaagd event organiseren is een ‘piece of cake’ met deze handige checklist. Veel succes alvast!