Een online planning maken kan voor veel bedrijven een uitkomst bieden. Misschien maakt u nu de planning nog wel in Excel of een ander programma? Het is dan fijn om een online planning te maken. Hierin kan u aanpassingen makkelijk doorvoeren en kunnen medewerkers de planning importeren in hun agenda. Ideaal als u bijvoorbeeld werkt met shifts, als medewerkers ook elkaars agenda in kunnen zien wordt het ruilen van diensten nog gemakkelijker. In één oogopslag kun je nu pijnpunten ontdekken of zien wanneer er te veel medewerkers ingeroosterd zijn.

Ziet u ook de voordelen in van online planning maken? Lees dan snel verder, ik vertel u alles over de mogelijkheden!

Online planning maken – Overstapservice

Sinds onze oprichting in 2001 zijn wij telkens bezig met het verbeteren van onze software. Zo hebben wij ook in de loop der tijd onze overstapservice, zo kunt u zonder veel rompslomp aan de slag met het maken van een nieuwe online planning. Omdat wij dit voor u uithanden nemen scheelt dit een hoop tijd en moeite.

Daarnaast kan uw online planning gekoppeld worden aan uw salarisadministratie, verzuimbeheer en zelfs aan uw personeelsadministratie systemen. Zo beheerd u alles centraal op één plek.

Uw planning op maat

Omdat geen één planning hetzelfde is gaan wij altijd eerst met nieuwe klanten in gesprek. In dit gesprek gaan wij dieper in op onderwerpen als uw wensen en eisen. Wij brengen in kaart waar u op dit moment tegenaan loopt en hoe u uw nieuwe planning voor ogen ziet. Onze programmeurs maken op deze manier uw planning helemaal op maat. Bent u geïnteresseerd in een online planning maken? Plan dan vrijblijvend een afspraak bij ons in. Eerst nog rustig alle informatie doorlezen? Bezoek dan onze website of neem telefonisch contact op, onze medewerkers staan u graag te woord.