Groepsuitje

Een groepsuitje in Kampen is een leuke manier om de onderlinge band te versterken. Ga een dagje weg met je collega’s of familie in Kampen. Speciaal voor jou hebben wij 6 leuke activiteiten op een rijtje gezet. Lees snel verder!

1. Kamper Poort Kwis

Iedere 3e dinsdag van de maand organiseert Kamper Events de meeste uitgebreide quiz van Kampen en omstreken. Deze avond mag je als quiz liefhebber zeker niet missen! Teams strijden bij dit spel om de maandelijks terugkerende wisselbeker. Test je kennis en daag je vrienden uit. Geniet van deze avond vol plezier!

2. Escaperoom Kampen

Durf jij het avontuur aan te gaan? Ben jij klaar voor het meest spannende en avontuurlijke uitje van Kampen? Probeer dan samen met je vrienden of collega’s te ontsnappen uit de escaperoom. Achter dit spannend avontuur schuilt een heel verhaal. Boek snel deze activiteit en probeer dit enge avontuur met je collega’s of vrienden te overwinnen.

3. Mollenjacht

Iedereen kent het programma ‘Wie is de mol?’. Je wilt zelf natuurlijk graag weten hoe jij het spel door zou lopen. Dit is mogelijk bij deze activiteit van Kamper Events. Dit niet in het buitenland, maar in ons mooie Kampen. Allereerst wordt er aan je doorgegeven of je een mol of een kandidaat bent. Vervolgens kom je er in 4 spelrondes achter wie de mol is.

4. Ik hou van Holland

Het programma ‘ik hou van Holland’ is ook bij de meeste mensen niet onbekend. Trek je oranje kleding uit de kast en bereid je voor op een echte Hollandse avond. In teams strijd je deze avond om de overwinning. Geniet van deze optimale Hollandse avond!

5. Bumperbal

Hebben jullie niet een heel groot budget? Of willen jullie meerdere dingen combineren op een dag. Dan is bumperbal zeker een aanrader! Leef je volledig uit en de bumperbal. Laat al je energie los en strijd om de begeerde eerste plek.

6. Expeditie Robinson

Tijdens expeditie Robinson neem je het op tegen je vrienden of collega’s. Test jezelf tot het uiterste in dit zware spel. Dit spel is niet alleen een fysieke test, maar ook mentaal word je getest. Een echte Robinson beschikt over al deze verschillende kwaliteiten. Durf jij het aan? Schrijf je snel in!