Het is van logistiek belang dat de deur van een vriescel of koeling niet te lang open blijft staan. Het is dan van belang dat u een veilige en betrouwbare snelloopdeur laat plaatsen. Het fijne aan de snelloopdeur is dat deze binnen 2,0 m/s opent en binnen 0,5 m/s sluit. U verliest zo minimaal aan koude lucht en is toepasbaar op vriescellen tot -30 graden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het plaatsen van een snelloopdeur voor uw koeling of vriescel? Lees hieronder snel verder, ik vertel u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van logistiek, betrouwbaarheid en veiligheid van de snelloopdeur.

Specificaties snelloopdeur voor vriescel en koeling

Eén van de voordelen van de snelloopdeur specifiek voor de koeling en vriescel, is dat het een één-deursoplossing betreft. Daarnaast opent de deur al in 2 m/s en sluit deze in een snelheid van 0,5 m/s. Tevens zijn de kozijnen en lamellen thermisch gescheiden van elkaar, waardoor de snelloopdeur een hoge isolatiewaarde behoudt. De deur is ontwikkeld om wel 200.000 bewegingen per jaar aan te kunnen. Als laatste kan de deur een maximale grote van 18 vierkante meter bekleden.

Per aanvraag kijken wij naar uw wensen en eisen en zullen daaropvolgend een passen voorstel doen. Wij produceren de deur voor u op maat, evenals de techniek die hierbij komt kijken. Door de vele jaren ervaring van onze ingenieurs profiteert u van de technische voorsprong die wij kunnen leveren.

Extra voordelen

Extra voordelen van de snelloopdeur zijn naast zijn snelheid, de energiezuinigheid, het geluiddempende effect en dat de deuren geschikt zijn tegen inbraken en weersomstandigheden. Door de snelheid van de deur kunnen ongewenste gasten niet meer binnentreden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het plaatsen van een snelloopdeur in uw koel- of vriescel? Lees meer informatie op onze website of bel gerust voor al uw vragen! Onze gespecialiseerde medewerkers staan u graag te woord.