Naast het huren van een feestlocatie bij ons kunt u hier ook officieel in het huwelijk treden. Vandaar dat u bij ons een zaal kunt huren voor trouwen Krimpenerwaard. De gemeente heeft onze locatie aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit is natuurlijk enorm leuk en een grote eer voor onze prachtige zalen. Wanneer u bij ons in het huwelijk wilt treden, kan dit bij ons geheel in stijl. We zullen een kleine situatie schetsen. In een van onze prachtige zalen ligt een lange rode loper van wel 14 meter lang. Aan het eind van de rode loper staat uw geliefde te wachten tot uw komst. Samen met een lid van het ouderlijk huis loopt u naar uw geliefde in een prachtige zaal vol pracht en praal. Nadat u het ja-woord heeft gegeven is er gelegenheid om het bruidspaar te feliciteren in dezelfde zaal. Ook het feest van de bruiloft kan hier gerust worden gehouden. Er kan geproost worden op een prachtige dag.

Twee prachtige zalen bij Trouwen Krimpenerwaard

Om kort te zijn hebben wij 2 prachtige zalen. Ieder hebben weer eigen kenmerken en zijn geschikt voor een ander soort groep. De eerste zal van Trouwen Krimpenerwaard is de Ruiterzaal. We omschrijven de zalen altijd als charmant en ze bieden u ook beide een hele andere entourage. De zalen liggen erg centraal in het Groene Hart. De rustige omgeving is erg centraal gelegen tussen de gemeentes Gouda, Rotterdam en Utrecht. Alles zit dichtbij en zo is dit de ideale omgeving om het ja woord te geven.

Een huwelijksdag is werk om maat

Ieder bruidspaar heeft eigen wensen als het gaat om een trouwdag. Bij onze service van Trouwen Krimpenerwaard snappen we dit heel goed. Daarom proberen we alles op u af te stellen, zodat u de dag van uw leven gaat beleven.