Soms is de nood hoog en ben je snel op zoek naar een ervaren en opgeleide barista. Wij zijn je redder in nood want bij ons kan je een barista huren! Is je eigen barista plots ziek, of heb je te weinig medewerkers op je evenement. Wij springen graag in. Al onze medewerkers zijn erg flexibel en vinden het een uitdaging om veel verschillende plekken te werken. Je zult er hoe dan ook geen spijt van krijgen dat je de barista via ons hebt ingehuurd. Wij zijn gevestigd in de regio Utrecht, super centraal en dus altijd zo bij u op locatie. Al onze barista’s zijn voorzien van de juiste certificering, en blijven zich dagelijks ontwikkelen.

De voordelen van een barista huren

Een barista verzorgt niet alleen de lekkerste bakjes koffie, maar is tegelijkertijd ook gastheer en barmanager. Kun jij ook zoveel balletjes hoog houden? Een voordeel van het huren van een barista zorgt voor een heerlijke buzz, de geur van koffie staat gelijk aan energie dit stimuleert mensen om een bakje te bestellen. Daarnaast is ieder kopje koffie een kunstwerk op zich, onze barista’s zullen gasten verrassen met de leukste creaties. Daarnaast zorgen de barista’s ervoor dat de bar netjes en schoon gehouden wordt, gaat er een bakje koffie om? Binnen no-time is het weer opgeruimd. Als laatste verzorgen zij meer dan een kopje koffie alleen, het draagt bij aan een ultieme ervaring en belevenis.

Je barista huren doe je vandaag nog

Via onze website kun je veilig en snel een barista huren! Heb je direct een barista nodig, schroom dan niet om telefonisch contact te leggen. Wij kijken samen met jou naar een passende oplossing en zullen zo snel mogelijk een barista bij jou op locatie laten arriveren. Huurt u via de website ontvangt u direct een bevestiging van ons!