Name-it ontwerpt betaalbare en hippe kinderkleding. De kleding van Name-it is duurzaam, zit comfortabel en is bovendien functioneel. Stoer, lief, kleurrijk en bovendien superhip dat zijn de sleutelwoorden van iedere collectie.

Van 0 tot 12 jaar

Name-it heeft verschillende collecties voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor pasgeborenen is er de Name-it Newborn collectie. Newborn heeft zachte en fijne kleding voor babies en in de maatjes 40 – 74. Natuurlijk zijn er bijpassende, net zo zachte accessoires. Leuk voor je eigen kindje, maar ook uitermate geschikt om als kraamcadeautje te geven.

De Name-it Mini collectie is geschikt voor meisjes en jongens met maat 80 – 104. Lieflijke setjes en stoere jeans staan garant voor breedlachende kindergezichtjes. Comfortabele kleding voor een lekker actief leven samen met leuke accessoires en alles gemaakt van duurzame materialen.
Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar is er de Name-it Kids collectie. De artikelen zijn onderling goed te combineren. Leuke, hippe jurkjes en rokjes voor modieuze meiden en veelzijdige denims en fijn zittende shirts voor jongens.

Diverse verkooppunten

Name-it heeft verschillende verkooppunten. Kinderen vinden het superleuk om hun eigen nieuwe kleding uit te zoeken. Kleurrijke designs en gave accessoires is precies wat de collectie van Name-it te bieden heeft. Samen met de kinderen shoppen is het leukste wat er is. Kinderen krijgen de kans om hun eigen kledingsmaak te ontwikkelen. Je kunt bij Name-it ook online winkelen. Rustig thuis de verschillende collecties bekijken, vergelijken, mixen en matchen. De items zijn onderling goed te combineren.

Kinderen voelen zich blij en vrij in kleding van Name-it. Felle, aanstekelijke kleuren en leuke bijpassende applicaties. Name-it heeft ook een uitgebreide keuze in accessoires. Vrolijke mutsen, zachte sjaaltjes, zomerse zwemkleding en comfortabel beddengoed voor de allerkleinsten. Goede pasvormen, zachte materialen en uitstekende kwaliteit dragen er toe bij dat de kleding vaak gedragen en gewassen kan worden zonder vorm- en of kleurverlies.

Name-it voor hippe meisjes en stoere jongens!