Een feestje vieren willen we allemaal, zeker nu we zo lang hebben moeten wachten. Maar dan wil je ook wel het meteen goed aanpakken. Dus scharrel wat vrienden bij elkaar en maak er 1 groot feest van! Hoe je dat doet? Dat is niet zo moeilijk, daar hebben wij genoeg tips voor!

Vind de juiste DJ

De juiste DJ vinden kan jouw feest heel erg helpen. Want een DJ die weet hoe hij de gasten moet vermaken maakt echt een groot verschil. Beter iets meer betalen voor een DJ die echt past bij de sfeer die jullie voor je hebben en zo een grandioos feest hebben, dan minder geld kwijt zijn maar een flutfeestje hebben, toch? Willen jullie iemand in het bijzonder verrassen? Laat hem dan eerst overvallen door een DJ met saxofonist voor de deur! En daarna barst gewoon het echte feest los. Ook dat is leuk met een DJ met saxofonist trouwens.

Thuis of toch een zaaltje?

Zijn jullie met veel? Dan is het juist heerlijk om te gaan voor de ruimte die een zaaltje geeft. Organiseren jullie het met elkaar dan zal de huur van het zaaltje ook het probleem niet zijn. Zo heb je tenminste alle ruimte om te kunnen dansen, je hoeft je niet druk te maken over de catering (kan wel, maar waarom zou je dat ook niet gewoon door hen laten verzorgen?) én de verhuurder moet zorgen dat er geen lawaaioverlast kan ontstaan. Thuis heb je toch te maken met buren die kunnen gaan klagen!

Hoe maak je een feestje in een zaal bijzonder?

Alleen maar een zaaltje huren is ook zowat. Maar huur je een DJ in met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, of met speciale effecten, dan wordt het al een heel ander verhaal! Een live entertainer naast de DJ is ook een aanrader. Dit kan een live muzikant zijn, maar je kunt ook aan andere dingen denken. Een komiek of een goochelaar, bijvoorbeeld.

Hoe maak je een feest in de tuin leuk?

Bij een tuinfeest kan je ook gewoon gaan voor bovengenoemde ideeën. In een doorsnee tuin zal je even op moeten letten met de ruimte die je hebt én je moet uitkijken voor geluidsoverlast. Hebben jullie de kans om buiten te vieren op een groter terrein, buiten een woonwijk, dan is het natuurlijk heerlijk om juist buiten los te gaan! Zorg voor partytenten voor als het weer omslaat én veel lekkere chill-plekjes.