Iets waar je blij of dankbaar over bent, dat vier je met de mensen waar je van houdt. De reden van het feest maakt dan niets uit, fijn is het altijd. Natuurlijk kan een feestlocatie dan niet ontbreken. Is het feest zo groot dat alle mensen niet meer thuis passen, dan is er een feestlocatie nodig. Het is fijn als een feestlocatie centraal gelegen is. Een prachtige feestlocatie Zuid Holland is bijvoorbeeld Gasterij Vergeer gelegen in Reeuwijk. Dit is een mooie omgeving en ligt vlak naast Gouda. De perfecte plek voor een mooi feest. Alles is mogelijk en dat maakt dat het vast en zeker een onvergetelijk feest wordt.

 

Wat is er allemaal mogelijk? Alles!

Een mooie feestlocatie Zuid Holland daar is iedereen over te spreken. Zo ook Gasterij Vergeer. De feestavond die je daar houdt, kan er helemaal zo uitzien als je zelf wilt. Van DJ tot diner, wij kunnen je overal mee helpen. Er zijn verschillende menu’s waaruit je kan kiezen en natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid tot een eigen samen te stellen menu. Wil je eigenlijk de hele dag iets leuks doen bij Gasterij Vergeer op de feestlocatie Zuid Holland. Geen probleem, er zijn allerlei proeverijen. Dat is een leuke middagbesteding waar iedereen het zeker naar zijn zin heeft. Van A tot Z kunnen wij verzorgen. Eerst wordt een gesprek gepland zodat al je wensen doorgesproken kunnen worden. De mogelijkheden komen op tafel te liggen en er wordt afgestemd. Zo kan de avond volledig naar jouw wens verlopen.

 

Gasterij Vergeer

Met al meer dan 45 jaar ervaring komt dat plannen van jouw feest ook wel goed. Ieder feest is anders en daarom is het fijn om een gesprek te hebben vooraf bij dé feestlocatie Zuid Holland. Zijn de dingen die jij wil mogelijk en kunnen we er samen uitkomen? Neem gerust contact op voor een afspraak of wanneer je vragen hebt.