Koffie op locatie dat is toch iets wat iedereen wilt? Met onze koffiebar is alles mogelijk. Van een tof evenement tot aan een zakelijke beurs. Wij serveren onze verse koffie op locatie! De koffie die geserveerd wordt door één van onze ervaren barista’s is met liefde bereid. De bonen die met de hand geplukt worden en een fantastische koffiebar met een mooie uitstraling, geeft je niet het gevoel dat het een voorziening is, maar een echte beleving.

Jouw bezoekers voorzien van koffie op een evenement

Bijna elk evenement is wel voorzien van een koffietentje, maar waarom die van jou nu nog niet? Vast omdat je nog niet de perfecte koffiebar gevonden hebt. Zoek dan niet verder, want bij ons ben je in goede handen! We serveren de koffie vanuit mooie koffiebars. We hebben een heel aantal verschillende koffiebars staan, van een stoere vintage look tot aan een super strakke en moderne look. Voor elke evenement dus wel iets geschikts. En mocht je nou bang zijn dat we de drukte niet aan kunnen, geen paniek! Met onze speciale koffiebar van tien meter lang kunnen we 1.500 koppenkoffie per uur serveren. Je kunt er uiteraard vanuit gaan dat deze nog steeds van de beste kwaliteit zijn.

De lekkerste koffie op een congres of beurs

Met onze koffie op locatie maak je alle bezoekers op een beurs super blij! Onze koffiebars zijn voorzien van grote beeldschermen, waardoor je op een goede manier je eigen bedrijf kan presenteren. Doordat onze barista’s de lekkerste koffie serveren associëren bedrijven jouw bedrijf met fantastische koffie.

Daarnaast kennen we natuurlijk allemaal de typische koffie wel van congressen. Die grote tanken waar matige koffie uitkomt. Met onze koffiebar is dit totaal anders, onze koffie wordt vers gemaakt voor jouw bezoekers. Hierdoor is niet alleen de smaak stukken beter, maar ook de beleving die erbij komt kijken.