Op zoek naar magazijnstellingen? Dan is er heel veel keus. Natuurlijk wil je zo optimaal mogelijk gebruiken maken van je magazijn en daarom is het belangrijk de juiste magazijnstellingen te kiezen. Hoe kies je dit nu? Magazijnstellingen zijn er in allerlei soorten en maten en dat maakt het lastig. Je kunt natuurlijk niet altijd alle ontwikkelingen bijhouden op de markt van magazijnstellingen. Daarom is het belangrijk om advies te vragen over welk systeem bij je past. In dit artikel zal een greep uit het assortiment worden uitgelicht. Het gaat om statische systemen en dat is natuurlijk niet het enige dat er is. Het ligt helemaal aan het soort producten, de snelheid en de wensen. Daarom kan een adviseur niet gelijk zeggen wat bij jouw magazijn past, daarin zullen jouw wensen ook in meegenomen moeten worden.

 

Legbordstelling

Ook de legbordstelling is er in vele varianten. Wel is de basis hetzelfde. Het zijn lange stellingsrijen met meerdere planken. De legbordstelling is er in krachtige- en verzinkte metalen uitvoeringen. Dat maakt het mogelijk dat er zware en lichte goederen kunnen worden opgeslagen. Eenvoudig te monteren en demonteren is een groot voordeel aan de legbordstelling. Door de kwaliteit heeft de magazijnstelling een lange levensduur.

 

Palletstelling

De palletstelling is vooral geschikt voor grote verpakkingen. De ruimte wordt goed benut, er kan namelijk gestapeld worden. Ook kunnen de euro pallets tussen de pilaren worden geschoven en past de heftruck hier precies tussendoor. Een optimaal werkgemak dus.


Draagarmstelling

Een draagarmstelling is er vooral voor de langwerpige bouwmaterialen. Als het gaat om de draagarmstelling kan de breedte aangepast worden. Om ook smallere producten op te slaan wordt er vaak gewerkt met een driehoeksverhouding. De smalle producten boven. Dat zorgt voor stabiliteit.

 

FGN magazijnsystemen

Op zoek naar magazijnstellingen voor jouw magazijn? Naast bovenstaande magazijnsystemen zijn er natuurlijk nog veel meer. Neem gerust vrijblijvend contact op of kijk voor meer informatie in de webshop.