Magazijninrichting

Efficiëntie is belangrijk. Magazijnruimte is kostbaar en het is noodzakelijk dat iedere centimeter op een goede manier benut wordt. FGN Magazijnsystemen is gespecialiseerd in het oplossen van complexe logistieke vraagstukken waardoor u uw magazijnruimte optimaal kunt benutten.

Ons ervaren medewerkers staan klaar om voor u aan de slag te gaan en zijn dagelijks bezig met het oplossen van complexe opslagproblemen en het optimaliseren van uitgebreide logistieke processen.
Magazijninrichting van FGN magazijnsystemen

Ieder magazijn is anders en vereist een unieke aanpak. Bij FGN Magazijnsystemen verplaatsen we ons in de klant en bekijken we per situatie welke oplossingen er mogelijk zijn. Door deze persoonlijke aanpak kunnen onze klanten vertrouwen op advies op maat.

We leveren veel verschillende producten die tot logistieke optimalisatie leiden, waaronder:

Entresolvloer
– Legbordstellingen
– Magazijnstellingen
– Magazijninrichting
– Paternoster
– Palletstellingen
– Verdiepingsvloer

Verrijdbare stellingen

Een van onze producten is de verrijdbare stelling. Dit is een systeem waarbij stellingen eenvoudig verplaatst kunnen worden zonder extra ruimte in te nemen. Dit systeem kent veel voordelen. Zo zijn er nauwelijks meer gangpaden nodig, wat ontzettend veel extra ruimte oplevert. Via dit systeem hoeft u slechts een stelling een duw te geven om bij het gewenste gangpad te kunnen komen. Dit system wordt door onze klanten meer dan eens als revolutionair omschreven.

Wettelijke normen

Bij FGN Magazijnsystemen beseffen we maar al te goed dat de Europese wetgevingen binnen de branche erg belangrijk zijn.We houden deze regelgevingen dan ook voortdurend in de gaten en passen onze systemen hier zo nodig op aan. Op deze manier bent u te allen tijde verzekerd van de veiligste apparatuur en middelen, waardoor u zich nooit zorgen zal hoeven maken over het welzijn van uw werknemers.

Hebben we uw interesse gewekt of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om eens rustig kennis te maken.