Geniet van het heerlijke weer, de gezelligheid én de menukaart!

Optimaal genieten tijdens je lunch in Delft. Het lekkere weer staat weer voor de deur, wat betekent dat de gezelligheid op de terrassen weer terugkomt. Lunchen in Delft zorgt ervoor dat jij weer aan je dagelijkse portie gezelligheid komt en je vrienden en familie weer eens op een ontspannen manier spreekt. Ons terras, op de Beestenmarkt in Delft is hét gezelligste terras en ontvangt je graag met open armen om er een onvergetelijk moment van te maken!

Lunchen in Delft

Bij ons ben je van harte welkom om te genieten van de lekkerste lunchgerechten en heb je ruime keus uit tal van verschillende mogelijkheden. Samen met je vrienden en familie kun je genieten van het zonnetje, terwijl je aan het bijkletsen bent onder het genot van een heerlijke lunch in Delft.

Onze serveersters en serveerders doen er alles aan om het zo goed mogelijk naar wens te maken en zorgen ervoor dat er voor iedereen plaats is! Mocht je met een grote groep willen lunchen in Delft of wil je studeren tijdens het lunchen? Geen enkel probleem, we zoeken de ideale plek voor jou en/of je vriendengroep uit!

Kwaliteit service en lunchgerechten van de bovenste plank!

Om ervoor te zorgen dat jij optimaal geniet van je lunch in Delft, zorgen we ervoor dat alles volledig naar wens is. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we weten dit keer op keer te realiseren. Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat onze gasten van ons verwachten en doen er alles aan om het ieder naar zijn wens te krijgen!

Neem contact met ons op

Wil je lunchen in Delft of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien.