Bent u opzoek naar een opvang voor uw kinderen? Dan bent u bij Kinderopvang Zeist aan het juiste adres. Geniet van onze gastvrijheid voor uw kinderen en laat ze genieten van spelen en leren met allerlei kinderen van hun leeftijd. Wij verwelkomen uw zoon of dochter graag in uw groep en daarbij kunnen we uw kinderen al opvang bieden vanaf 3,5 uur per week.

Bijzonder groepsindelingen bij Kinderopvang Zeist

Bij onze Kinderopvang Zeist, geniet u van speciale groepen voor uw kinderen. Wij hebben een speciale keuze gemaakt voor deze groepen. Zo hebben wij de eerste groep van 0 t/m 4 jaar. Misschien denkt u dat deze leeftijdsgroep wel erg groot is. Daar zijn we het inderdaad ook met u eens, maar er is gebleken dat kinderen dit vaak erg leuk en gezellig vinden. Een ander bijkomend voordeel is dat kinderen dingen van elkaar kunnen leren en zich als het ware aan elkaar optrekken. Zo leren de jongere kinderen weer van de oudere kinderen en leren de oudere kinderen weer te zorgen voor de wat jongere kinderen. In de andere groep die begint vanaf 4 jaar, ligt de focus meer op de ontwikkeling van een kind. Dit is natuurlijk logisch. Want deze kinderen zitten inmiddels in de volgende levensfase. In deze groep vonden wij het heel belangrijk om kinderen per ontwikkelingsniveau bij elkaar te doen. Op die manier kunnen zijn zich aan elkaar optrekken en ook erg met elkaar meegaan.

Een heerlijke plek voor uw kind

Kinderopvang Zeist is een fijne plek voor uw kind. Een leuk versierde algemene speelruimte zorgt al voor een hoop sfeer bij veel kinderen. We hebben twee verschillende vestigingen in Zeist en zo zorgen we dat we altijd dichtbij u zijn in deze mooie plaats. We hopen u snel te ontmoeten in een van onze opvangcentrums.