Home Control

U kent het wel: u heeft veel verschillende elektronische apparaten in huis en voor al deze apparaten heeft u verschillende afstandsbedieningen. Tegenwoordig wordt het aantal elektronische apparaten in huishoudens alleen maar groter en wordt het steeds makkelijker om het overzicht te verliezen. Daarnaast neemt het onderhouden van al deze apparaten steeds meer tijd in beslag.

Nederend BV heeft hier de ideale oplossing voor: de Home Control. Met de Home Control kunt u al uw apparaten in uw huis bedienen vanuit een centraal punt. We plaatsen een tablet of telefoon in uw wand en vanaf dit apparaat heeft u toegang tot al uw apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw verwarming, stereo-installatie en beveiligingssysteem allemaal bedienen vanaf een punt.

Gebruik

Het gebruik van de Home Control kent erg veel voordelen. Zo is het bijvoorbeeld nog nooit zo eenvoudig geweest om alle apparaten zo snel te bedienen. Daarnaast is een ander groot voordeel dat er de mogelijkheid is om de Home Control van afstand te gebruiken. Door in te loggen via uw smartphone kunt u bijvoorbeeld onderweg alvast de verwarming wat hoger zetten, of op uw werk even controleren of u niet per ongeluk de televisie aan heeft laten staan. Dankzij de overzichtelijke functie van de Home Control wordt bij veel mensen veel onzekerheid weggenomen.

Een ander voordeel van de Home Control is dat u uw verbruik kan controleren. Op de Home Control kunt u gemakkelijk een overzicht zien van uw verbruik op het gebied van water, gas en elektriciteit en kunt u hier eventueel op inspelen.

Verder is het met de Home Control mogelijk om al uw apparaten tegelijk aan en uit te zetten. Dit is in meerdere opzichten voordelig: het scheelt veel tijd en stroomkosten.

Nederend BV

Eigenlijk kent de Home Control alleen maar voordelen. Het is, zeker als er naar de lange termijn gekeken wordt, een investering die zichzelf gegarandeerd terug zal verdienen. Het is een zodanige vermindering van stroomkosten en verspilde tijd dat eigenlijk iedereen de Home Control in huis zou moeten hebben. Nederend BV kan u uit ervaring vertellen dat veel mensen de aanschaf van een Home Control als een van de beste beslissingen uit hun leven zien.

We hebben intussen al vaak een Home Control aan mogen leggen en weten intussen dus hoe alles in zijn werk gaat. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft.