Een stad vol gezelligheid, terrasjes, winkels en historie. Dat is Delft. Er is in deze stad voor ieder wat wils. Vermaak jij je meer met winkelen of juist met het bekijken van de historie. Het kan allemaal in deze bruisende stad. ’s Avonds is Delft nog gezelliger en drukker. Delft is namelijk een echte studentenstad met cafés en kroegen. Hier kan je heerlijke genieten van de verschillende speciaal bieren en dat kan niet overal. De meeste cafés en restaurants bevinden zich aan de welbekende Beestenmarkt. De Beestenmarkt is een gezellig plein waarop je vanaf de terrasjes een uitzicht hebt. Ook staat hier de mooi Maria van Jessekerk. De geschiedenis van de Beestenmarkt gaat terug tot de 15e eeuw, voor wie dat interessant vindt. Ontdek de leuke en gezellige sfeer onder het genot van een lunch Delft.

 

De lunchkaart voor een lunch Delft

Het is maar net waar je van houdt, want ze hebben het allemaal. Voor gezellig lunchen met vriendinnen of afspreken met je moeder is Belgisch Biercafé Belvédère een uitstekende plek. Bij Belgisch Biercafé Belvédère kan je voor een lunch Delft kiezen uit diverse broodjes en croques, salades en warme lunches. Een broodje warme beenham, bosui en honing-mosterdsaus. Ook een gezonde salade is aanwezig. Eet je vegetarisch, daar is een speciaal gerecht voor. Er is met iedereen rekening gehouden en iedereen kan genieten van een lunch Delft.

 

Lunch Delft bij Belgisch Biercafé Belvédère

Belgisch Biercafé Belvédère is gelegen aan de Beestenmarkt en is gevestigd in vier panden op de hoek van de Burgwal. Een prachtige locatie in de Delftse binnenstad dus. Een lunch Delft kan bijna niet op een mooiere plek. De goed aangeschreven keuken zal je niet tegenvallen. Voor de lunchkaart kan je gerust eens kijken op de website, waar je ook kunt reserveren. Voor vragen kan je gerust bellen. Je lunch Delft staat al te wachten!