Kan jij ook zo genieten van een wijntje gezellig met vriendinnen in het park? Een rode wijn bij de barbecue of een witte wijn met vis van de visboer. Op het strand is een koude rosé of zoete witte wijn ook zeker gewenst. Met toastjes en fruit, zullen de drankjes vol van smaak zijn. Wel is het opletten wanneer je wijn drinkt op het strand in de volle zon. De wijn voel je veel sneller zitten wanneer de zon schijnt, je bent dus sneller aangeschoten. Toch is niets heerlijker dan een zomerse dag met je bikini aan, zonnebril op en een drankje in je hand. Maar waaruit drink je de wijn? Dat is lastig, want een plastic beker verpest vaak de smaak van de wijn. Dat is raar, want dat zit eigenlijk gewoon tussen je oren. Een glas meenemen tussen de strandspullen in de tas is wel een heel groot risico. Misschien dat plastic wijnglazen een oplossing zijn?

Plastic wijnglazen voor een gezellige dag aan het strand!

Met de plastic wijnglazen zal jouw dag aan het strand onvergetelijk worden. De plastic wijnglazen zijn er in verschillende kleuren. Het gemak van plastic wijnglazen zal je niet alleen ondervinden op het strand, maar ook bij een buurbarbecue of een feest in de tuin. Er sneuvelen vaak veel wijnglazen op een feest of buiten en dat is jammer. Met de plastic wijnglazen ben je daar vanaf en zal er geen rommel zijn. Ook is een bijkomend voordeel dat plastic wijnglazen veel afwas schelen. Na gebruik kun je ze namelijk zo weggooien in de container.

 

Plastic wijnglazen van Daily Style

Daily Style heeft alles om jouw feest tot een onvergetelijk feest te maken. Plastic wijnglazen helpen daar al een handje bij. Neem gerust een kijkje op de website voor de andere producten en bestel snel de plastic wijnglazen.