Hebben jij en je vriendinnen een gezellig dagje weg gepland met een etentje als afsluiter van de vakantie? Het zoeken van een leuk tentje voor een diner Delft is dan niet altijd even gemakkelijk. Je wilt natuurlijk zeker weten dat het eten er lekker is, je niet helemaal alleen zit en je niet de hoofdprijs betaald. Om nu iedere keer bij het zelfde restaurant te gaan eten is ook geen optie. Delft is een geweldige stad om eens met je vriendinnen heen te gaan. De stad is rijk aan historie, winkels, gezelligheid en leuke terrasjes. Eigenlijk heeft Delft alles voor een gezellig dagje weg. Ook bruist het in Delft van de studenten, dus op donderdagavond is het zonder twijfel een avond met stampvolle terrasjes en gezelligheid op het plein.

 

Een onvergetelijk diner in Delft

De gezelligheid van Delft is vooral te vinden op de Beestenmarkt. De Beestenmarkt is zelfs één van de mooiste pleinen van Nederland. Er zijn allerlei horecagelegenheden die liggen aan de Beestenmarkt. Het is een plein met een prachtig uitzicht, dus zeker een mooie plek voor een diner Delft. De menukaarten zijn uitgebreid en je kunt er met slecht weer ook heerlijk binnen zitten. De restaurants proberen het zo gezellig mogelijk te maken en dat lukt ze erg goed. Bij de restaurants en café aan de Beestenmarkt is het altijd druk.

 

Kroegjes in Delft

Gezellig bijkletsen met een stel vrienden of na het sporten nog even een biertje doen? Dat kan het beste bij Belgisch Biercafé belvédère. Een café waar je onder het genot van dertig speciaal bieren van de tap kunt genieten van de gezelligheid. Er is bijna geen café waar je kunt genieten van zoveel speciaal bieren.

 

Belgisch biercafé Belvédère voor een diner Delft 

Bij Belgisch Biercafé Belvédère kunt u gerust even kijken op de website. Hier vindt u de menukaart, de speciaal bieren en de plaatsen. Geniet van een gezellig diner Delft bij Belgisch Biercafé Belvédère. Reserveren kan gemakkelijk via de website of via de telefoon.