Een horloge kopen is een hele investering. Maar hoe zorg je er voor dat jouw aankoop waardevast en tijdloos blijft? Een horloge maakt wie jij bent. Het geeft kleur aan jouw stijl en image. Wie jij bent, straal je uit in wat jij draagt. Daarom mag je er ook wel even over doen om een goede keuze te maken voor jouw horloge collectie. Zoeken, kijken, passen en weer verder kijken. Zo zal de eerste aankoop van een horloge zijn. Waar je bij de aankoop vaan een Tissot horloge goed op moet letten, lees je hier. Deze praktische tips stomen jou helemaal klaar voor jouw eerste horloge-aankoop.

 

Wijzerplaat

De wijzerplaat is het meest belangrijke detail van een horloge. Deze moet dan ook tijdloos zijn. Een bandje kan je over het algemeen nog wisselen, maar de wijzerplaat van het horloge is de basis die jij nog jarenlang met plezier wilt dragen. Een opzichtige wijzerplaat kan dus leuk zijn, maar wie nog langer dan een paar maanden van een Tissot horloge wil genieten, zal er goed aan doen om een rustige en tijdloze wijzerplaat te kiezen.

 

Prijs-kwaliteit

Je mag vertrouwen hebben op de kwaliteit van een hoogwaardig merk. Een Tissot horloge van € 880,- zal namelijk niets onderdoen aan een horloge van € 6.000,-. Je kan verwachten dat je voor de prijs van een Tissot horloge en hoogwaardig armklokje aanschaft, waar je nog jaren mee vooruit kunt. Uiteraard zullen slijtageplekken zich voordoen. Maar het stuk gaan van onderdelen of verkleuringen, zal je hier niet snel zien.

 

Uurwerk

Een mechanisch uurwerk is over het algemeen van hogere kwaliteit dan de eenvoudigere uurwerken. Uiteraard hoeft het uurwerk niet ingewikkeld te zijn, maar de ervaring leert dat een mechanisch uurwerk langer meegaat.

Afbeeldingsresultaat voor tissot logo

Tissot horloge

Al deze drie elementen komen samen in een Tissot horloge. Deze kan je kopen bij Juwelier van Willegen in Den Haag. Wil jij dit geweldige horloge eens passen? Kom dan vrijblijvend langs in bij de juwelier.