Ben je op zoek naar een nieuw horloge? Leuk! Tegenwoordig is het echter wel heel lastig om voor een goede prijs een prachtig horloge uit te zoeken. Steeds meer mensen willen verschillende horloges voor verschillende dagen. Witte horloges passen bij een witte outfit, rode horloges bij een rode outfit en zwarte horloges bij een zakelijke outfit. Zo blijf je natuurlijk bezig. Horloges zijn weer helemaal hot, maar hoe kies je nu een goed horloge uit voor een goede prijs? Dat is vaak zo gemakkelijk nog niet. De grote modehuizen hebben ook gezien dat horloges weer helemaal hot zijn en maken massaal de meest uiteenlopende horloges. Doordat deze grote bedrijven horloges zijn gaan maken is het soms lastig te bepalen wat de kwaliteit was. Voordat grote modehuizen horloges gingen maken, keek je namelijk vooral naar de prijs. Dat is niet meer het geval. Dus hierbij drie tips waar jij maar beter wel op kunt letten bij het uitzoeken van een nieuw horloge.

Kijk naar het mechanisme

Het kostbaarste gedeelte van een horloge is het mechanisme. Tegenwoordig zijn bijna alle horloges van het goedkope materiaal Quartz gemaakt. Zeer nauwkeurig, maar zeker niet duur. Voor dit soort horloges moet je echt niet meer dan 50 euro neertellen. Op zoek naar een duurder horloge? Kijk dan eens naar mechanische horloges. Dan heb je echt een stukje ambacht om je arm!

Meet de breedte van je pols op

De breedte van je pols bepaalt in grote mate wat voor horloges je om kunt. Heb je een hele smalle pols? koop dan geen enorm brede horloges. Dit past namelijk niet bij de breedte van je pols en het maakt je pols nog smaller. Dit ziet er vaak een beetje kinderachtig uit.

Zorg dat het horloge je outfit complimenteert

Een goed horloge is een aanvulling op je outfit. Zorg dus dat je onder een zakelijke look geen enorm gekleurd horloge draagt en vice versa. Dit betekent dus ook dat je niet slechts één horloge in je kast kunt hebben. Mijn tips? Zoek naar goedkope horloges. Dan hou je geld over voor leuke dingen en kun je nog eens afwisselen.

Succes!

Ik wens je enorm veel succes bij het uitzoeken van je nieuwe horloge en hoop dat je iets hebt gehad aan de tips uit deze blog.