In het kort wat LCL is

Een term die in de logistieke wereld enorm populair is, is LCL (Less Container Load). Het is een dienst die wij als expediteur al jarenlang aanbieden en die nu niet meer weg te denken is. Wanneer je kleinere zendingen wilt importeren of exporteren kun je gebruik maken van LCL. Dit houd in dat meerdere kleine ladingen bij elkaar worden verzameld, en deze bij elkaar in 1 container worden verzonden, waardoor je alsnog en volle container hebt. Zo bespaar je veel kosten, waar veel bedrijven maar al te graag gebruik van maken.

Over onze werkwijze

Een flexibele samenwerking waarin jouw wensen centraal staan zorgt voor een mooie samenwerking waarin we jouw goederen wereldwijd vervoeren door middel van LCL. Door onze efficiënte aanpak weten we je geheel te ontzorgen wanneer je kiest voor LCL en houden we rekening met al jouw wensen.

Wanneer jouw lading bij ons is binnengekomen controleren we deze en voegen deze samen met andere ladingen van andere partijen, waardoor er veel ruimte en dus tijd wordt bespaard. Het is een ideale manier om jouw goederen op een goedkope en snelle manier te leveren. Via 170 directe aanloophavens kunnen we op meer dan 700 bestemmingen leveren, waardoor we je altijd kunnen ontzorgen van FCL.

Onze manier van samenwerken

Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvolle samenwerkingen kunnen realiseren door naar jouw wensen te kijken en hierop in te spelen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en streven hier ook keer op keer naartoe. Wanneer er helaas toch problemen voordoen overleggen we direct wat de vervolgstappen zijn, zodat je je vinger aan de pols houd.

Neem contact met ons op

Wil je gebruik maken van LCL of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien.