Voorkom pijn in de voeten door steunzolen aan te meten

‘Bedankt voor de juiste hulp en service!’ Steunzolen aanmeten leidt tot veel tevreden gezichten die met een goed gevoel naar huis gaan. Iedereen herkent wel de pijn die soms in je voeten komt. Dit is niet de schuld van de voet, maar de schuld van de schoen. Als orthopedisch schoenmaker weten wij maar al te goed welk effect steunzolen aanmeten heeft en weten hier dan ook tal van klanten mee te ontzorgen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Terug in de tijd

Het jaar waarin ons bedrijf werd gestart, is het jaar 1827. Johannes Matthias merkte dat er veel ‘schoenen’ werden weggegooid en wilde hier wat mee doen. Steunzolen aanmeten was één van zijn specialismen en blinkte hier al snel in uit. Tijdens ons 100-jarig bestaan in 1927 hebben wij het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen, waar we tot op de dag van vandaag nog altijd enorm trots op zijn!

Nu runnen de 2 zussen en broer het bedrijf. Steunzolen aanmeten is een veelvoorkomende dienst waar zij zich dan ook veel mee bezig houden. Als orthopedisch schoenmaker weten we je geheel te ontzorgen van steunzolen aanmeten en bieden je een inlooptraject aan waarin je gaat wennen aan de schoenen.

Steunzolen aanmeten is een vak apart

Hoewel het een relatief ‘kleine’ ingreep is, is steunzolen aanmeten iets waar veel specialisme bij komt kijken. Om ervoor te zorgen dat jij geen pijn meer ervaart of gaat ervaren, ontzorgen we je van dit gehele proces. We passen de schoen zo aan dat jij er sneller van gaat lopen!

Neem contact met ons op

Wil je dat we steunzolen aanmeten of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je kunnen voorzien van advies op maat.