Bedrijfstuin

Als u een goed eerste indruk wilt maken op nieuwe klanten is een mooie en goed verzorgede bedrijfstuin van levensbelang. Een slecht onderhouden buitenterrein kan u en uw bedrijf een slecht imago bezorgen en dat is natuurlijk het laatste wat u wilt. Een fraaie, creatieve bedrijfstuin draagt bij aan een gezondere en fijnere werkomgeving, en Areamasters kan u hierbij helpen.

 

Wat hebben wij te bieden?

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten omtrent uw bedrijfstuin. In eerste instantie kunnen wij u adviseren en eventueel tuinen voor u ontwerpen. Door middel van veel persoonlijke aandacht trachten wij al uw wensen en behoeften zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen, en vervolgens gaan we aan de slag met deze ideeën. We hebben meerdere ontwerpers en architecten in huis die allemaal hun eigen stijl en specialisaties hebben. U heeft dus te allen tijde genoeg keuze bij ons.

 

Tijdens alle ontwerpen en ideeën houden we altijd rekening met uw beschikbare budget. Onze medewerkers hebben in de loop der jaren al veel moeilijke en complexe opdrachten uitgevoerd; we kunnen dus wel stellen dat we bij Areamasters wel wat gewend zijn. We gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt met iedere opdracht bij ons terecht!

 

Als u de voorkeur geeft aan uw eigen architect en / of ontwerper is dat geen probleem: bij Areamasters staan we er altijd voor open om met de door u gekozen personen samen te werken.

 

Over Areamasters

Bij Areamasters hebben we veel ervaring op het gebied van bedrijfstuinen. Naast ontwerpen en adviseren kunnen we ook uw bedrijfstuin aanleggen en realiseren. Onze medewerkers zijn bekwaam en weten precies welke stappen er ondernomen dienen te worden tijdens het aanleggen van buitenterreinen.

 

Heeft u interesse in een bedrijfstuin en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!